Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nazvat článek Slovansou nesvorností byl patrně nešťastný. Rozhodně jsem neměl na mysli nějaké mezinárodní vztahy, jen ty malé, mezilidské. Lidé dnes protestují snad ze sportu proti všemu, zdržují a zdražují investice, nesnesou, když se jiný baví - v případě nějakého festivalu nebo jednorázové akce to snad přežiji..ostatně jsem použil rockový koncert pouze jako příklad. Pokud vím, podobné akce se v centrech měst konají jen velmi vyjímečně.:-)

1 0
možnosti
HH

Přidávám se, jsem prostá dívka a nějak sem tu slovanskou nesvornost nepobrala.

Kdo koho a proč měl slovansky nesvornit?V

1 0
možnosti
VH

No, každý jsme nějaký. Já nedovedu pochopit tak malou dávku empatie. To nepochopení, že když člověk chce spát (a je biologická doba určená ke spánku) tak  mu nutně musí vadit řev. jedno, zda dechovka. jazz či moderní (opravdu příšerný).  Netvrdím, že musí nutně fackovat.  Co nechápu, jsou zabedněnci, kteří se tomu podivují.

   PS:  Ta reakce nemá co dělat s tím, zda jsme Slované či nikoliv (ostatně - většinou máme slovanských genů kolem 40 %). Příště zkuste hrát v černošském getu.

3 0
možnosti
MG

Nevim jakou to ma souvislost so slovanskou nesvornosti a poprosim kohokoliv, aby to vysvětlil. Protože pokud nemohu spát, tak upozorním lidi, zavolám policii cokoliv..a je uplne jedno, kdo je jaké národnosti (pokud se jedná o neohlášenou akci). Vlasta by měla vědět, že když ji někdo dá facku, tak je potřeba jí okamžitě vrátit a ne brečet.

5 0
možnosti
AD

A86d55a 37D56e90m42k19o36v67á

17. 2. 2013 16:45

Ja tu nejakú slovanskú nesvornosť vidím -  historickú. Slovania žili v kmeňovom spoločenstve stáročia, neboli zvyknutí na vodcov, na podriaďovanie sa  - aj keď sa to nezdá po skúsenostiach z nedávnej minulosti - to bolo len naoko.To dodnes trvá. A škoda, že sa Slovania nespoja aspoň v rámci Európy - Česi, Poliaci, Slováci, Chorváti, Srbi... S Maďarmi to totiž nikdy nebude fungovať - už najmenej 200 rokov, od Hegla vedia, že sa "utopia v slovanskom mori...":-P

2 1
možnosti
VS
JL
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 764x
Bývalý hudebník, zpěvák a textař,nyní amatérský literát (dvě ocenění v literárních soutěžích).Zveřejněná kniha může být chápána jako nabídka nakladatelům, pokud čtou tento blog. Více informací na http://profil.lide.cz/160Pavel/profil/