Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem za názor. Nečekal jsem takový ohlas, a neměl jsem v úmyslu psát literární skvost. Chtěl jsem jen vyprovokovat reakce čtenářů, což se mi, jak je vidět, podařilo:-)

0 1
možnosti

Hezký příběh :-).

0 1
možnosti

Nevím, je to takový styl slohové práce někde v 9. třídě základní školy. To není míněno jako urážka nebo posměch, čistě dojem.

2 0
možnosti
Foto

Bentley,  pán s doutníkem  a jeho chování,  v této dobře napsané povídce, představuje alegoricky  burany,  kteří se podivným způsobem dopracovali k větší hromadě peněz a neumí to zvládnout. Bohužel jich je mezi horními "deseti tisíc" většina.

1 0
možnosti
Foto

Ano, dveře u autobusu se zavřely a účastníci ještě dlouho polykali hořkost ponížení. Do budoucna jen záleží kolik toho budou schopni ještě unést. Jsou v přesile, a jednou ten vařící se kotel vybouchne.  Potom bude mazec. (nic sametového)

1 0
možnosti

Spolykali hořkost ponížení a šli volit Schwarzenberga.

0 0
možnosti

Z jednoho blbce v bentley jste udělal celospolečenskou tragédii a napsal sladkobolný román :-( Ze života to nebude a jako fikce taky slabý.

1 5
možnosti
Foto

Jak úžasně "krásné" jsou ty realistické "ze života" povídky. Ovšem i jako "povídkář" ujíždím raději na optimistických Přichází satan...... ;-D

1 5
možnosti

Ach, vy publicisto....

2 0
možnosti

Hezky napsany pribeh...to bude nizka karma...

9 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 764x
Bývalý hudebník, zpěvák a textař,nyní amatérský literát (dvě ocenění v literárních soutěžích).Zveřejněná kniha může být chápána jako nabídka nakladatelům, pokud čtou tento blog. Více informací na http://profil.lide.cz/160Pavel/profil/